Historie Ingen byråer i Norge har lengre historie enn BrandHouse Design.

BrandHouse Design er et merkevarehus med kompetanse og erfaring som få kan matche. Vi har kunder innen alle typer bransjer og vår filosofi er design med mening: vi skal gi kundene forretningsmessige resultater ved å bidra med strategisk forankrede løsninger.

Vår historie er unik i norsk sammenheng og går tilbake til 1966 da Carl Tørris Christensen etablerte Norges første designbyrå sammen med sin daværende forretningspartner Leif Frimann Anisdahl. Byrået fikk navnet Anisdahl/Christensen og ble raskt et kjent for sin utvikling av navn, logoer og visuelle identiteter. Byrået høstet stor anerkjennelse innen faget og hadde de fleste store norske virksomheter på sin kundeliste. Antakelig kan ingen andre i landet se tilbake på tilsvarende.

Etter mange år som gode partnere ønsket Anisdahl og Christensen å arbeide med ulike prosjekter, og det ble naturlig at de gikk hver til sitt. Carl Tørris Christensen ønsket å fokusere mer på pakningsdesign og utvikling av merkevarer, og han etablerte byrået Christensen/Lund sammen med Per Magne Lund. I 1992 får Carl Tørris Christensen stor anerkjennelse for sitt arbeid med Norske Meierier som resulterte i utviklingen av merkevaren TINE. Prosjektet inkluderte navnutvikling og utvikling av visuell identitet for både organisasjonen og produktene, og i dag er TINE en av landets sterkeste merkevarer. Dette satte virkelig byrået på kartet, og fra da av var det hit man henvendte seg til for å få løst sine designbehov. I rask rekkefølge kom store organisasjoner inn i kundeporteføljen; Jotun, Gilde, Nidar, Stabburet, Nycomed, Mills, Kavli m.v.

I 2000 skiftet byrået navn til BrandHouse Design, og fra 2002 har Christensen og hans to sønner fullt eierskap. Vi er stolte av å kalle oss et merkevarehus, og vi fortsetter å betjene kunder innen alle typer bransjer. Vi tar både små og store utfordringer med det samme mål for øyet: å tilby gode løsninger som gjør at kundene oppnår sine mål og tjener på å investere i strategi og design.